home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Apparatenbouw

Apparatenbouw is één van de 5 activiteiten van Orfa Visser, waar zowel in serie als enkel stuks een grote verscheidenheid aan producten ten behoeve van de leiding- en apparatenbouw vervaardigd wordt. Vaak gaat het om klantspecifieke producten, zoals bijvoorbeeld gas- en oliebranders, maar ook complete prefab gasregelstations.

Hoe werkt het?
Binnen de organisatie van Orfa Visser vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant. Een klantgerichte bedrijfsorganisatie betekent dat kwaliteit en planning de hoogste prioriteit hebben.

Door ervaring in projecten wordt steeds met u meegedacht als het gaat om materiaal-keuze, wijze van afwerking, juiste finish, juiste kleur, alsmede de plaats en wijze van monteren. Naast nieuwbouw zijn wij ook in staat om met u probleemoplossend mee te denken als het gaat om uit te voeren reparaties en aanpassingen aan bestaande leidingsystemen.

Gecertificeerd lassen

Bij Orfa Visser worden onder andere de volgende lastechnieken gebruikt ten behoeve van de apparatenbouw: Mig/mag-lassen, tig-lassen, punt en plasma lassen. Doordat Orfa Visser al deze lastechnieken beheerst kunnen wij complexe producten samenstellen en de complete afwerkingen van de producten verzorgen. De laswerkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers.

Orfa Visser borgt de laskwaliteit door Lasmethode Kwalificaties (LMK) met de daarbij behorende Laskwalificaties (LK) voor haar lassers. U kunt de lasspecialisten van Orfa Visser met hun jarenlange ervaring in uiteenlopende lasklussen uw lassamenstelling met een gerust hart toevertrouwen. Of het gaat om het lassen van staal, aluminium, rvs, koper of messing, wij maken het.

Vraag nu een offerte aan

Diensten

De volgende bewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, mig/mag lassen, tig lassen, punt lassen, plasma lassen, robot lassen, walsen, stampen, robot kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, uithoeken, solderen, afbramen, zagen, persen, schuren tot k240 en assembleren..

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Poeder coaten, natlakken, KTL, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken, stralen, glas parelen, slijpen, polijsten, anodiseren, beitsen & passiveren, balanceren, waterstraal snijden, buigwerk, trommelen, kotteren, gloeien, 3D-lasersnijden en het transport.

Print