home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Filtratietechniek

In de filtratietechniek wordt vaak gebruik gemaakt van de laatste technologieën en vooruitstrevende ontwerpen. Naast het vervormen van standaard platen is het bij Orfa Visser ook mogelijk om aan geperforeerde platen met een blinde rand flenzen te trekken. Orfa Visser denkt graag als toeleverancier in een vroeg stadium met u mee wat er mogelijk is met de bewerkingstechnieken die wij in eigen huis verrichten. De technieken forceren, dieptrekken en flenswalsen zijn zeer geschikt voor deze sector. Het grote voordeel van het toepassen van forceren, dieptrekken en flenswalsen is dat in onze producten veelal geen lasnaden zitten.

Klanten van Orfa Visser in de filtratietechniek zijn bedrijven die:
Afscheiders, filters, industriële koffie filters, tril zeven cyclonen, filtratie equipement, waterzuiveringapparatuur, ketels, waterbehandeling, apparaten op het gebied van lucht systemen vloeistof systemen, slibfiltratie systemen, zeefkasten, trommelzeven, zeefbakken, zwemwaterbehandeling, vacuümtechniek, compressietechniek, filtratietechniek, pompen, putten met zeven, en apparaten ter beheersing van oppervlakte- en afvalwater maken.

Producten die Orfa Visser als bijvoorbeeld toeleverancier voor deze bedrijven produceert zijn:
Ringen, trommels, dekzeven, filterpannen, steunpannen, zeefkorven, mantels met flenzen, zeefbehuizing, vacuümfiltratie behuizing, mengschalen, geperforeerde filter baskets, afvoerputten, afvoergoten, oliefilters, luchtfiltratie mouwen, tussenbodems en deksels. Dit alles is o.a. mogelijk in aluminium, staal en RvS.

Voor onze uitgebreide fotogalerie klik hier:

 

Bekijk de fotogalerie

 

De voordelen van producten voor de filtratietechniek uitbesteden aan Orfa Visser zijn:

  • Vervorming tot maximaal 12 mm dik
  • Vervorming tot maximaal Ø 3000 mm
  • Naadloos ontwerp mogelijk
  • Veel metaalbewerkingen in eigen huis
 • Vervorming van speciale legeringen
 • Eigen gereedschapmakerij
 • Kleine, middelgrote en grote series mogelijk
 • ISO 9001 certificering
 • Dagelijkse leiding nog altijd in handen van de eigenaar
Internationaal toeleverancier
Als vooraanstaand internationaal toeleverancier van de 5 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw vindt Orfa Visser het heel belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met alle gegevens van klanten. Daarom treft u geen namen van relaties op de website aan. In een persoonlijk gesprek kunnen wij eventueel enkele relaties van Orfa Visser toelichten. De relaties van Orfa Visser zijn gevestigd o.a. in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Polen, Letland, Kroatië, Canada, Singapore, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, India en de Verenigde Arabische Emiraten(VAE).

Kwaliteit
Toeleverancier Orfa Visser beschikt over een modern en uitgebreid machinepark waarmee een breed scala van producten geproduceerd worden van hoge kwaliteit.. Diverse algemene en specifieke certificaten voor de organisatie en vakmanschap garanderen de best mogelijke product- en proceskwaliteit. Denk hierbij aan de ISO-certificering om de kwaliteit te waarborgen.

De volgende metaalbewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, mig/mag lassen, tig lassen, punt lassen, plasma lassen, robot lassen, walsen, stampen, robot kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, uithoeken, solderen, afbramen, zagen, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Poeder coaten, natlakken, KTL, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken, stralen, glas parelen, slijpen, polijsten, anodiseren, beitsen & passiveren, balanceren, waterstraal snijden, buigwerk, trommelen, kotteren, gloeien, 3D-lasersnijden en het transport.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, een offerte aanvragen of geïnformeerd worden over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam op +31 (0321) 38 60 00 of per e-mail op verkoop@orfavisser.nl
Print