home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Meubelindustrie

In de meubelindustrie zijn meer dan de helft van de bedrijven actief in de interieurbouw. Binnen de meubelbranche is er sprake van een specialisatietendens, waarbij bedrijven bewust kiezen voor het uitbesteden van halffabricaten aan gespecialiseerde bedrijven. De meubelindustrie is heel trend gevoelig. Men gaat steeds meer klantgericht produceren waarbij men erg let op comfort en design. Orfa Visser is een toeleverancier die graag in een vroeg stadium met u meedenkt wat er mogelijk is met de bewerkingstechnieken die wij in eigen huis verrichten.

Klanten van Orfa visser in de meubelindustrie zijn bijvoorbeeld bedrijven die:
Kantoormeubelen, design meubelen, stijlmeubelen, kantoorinrichting, kantine meubelen en kantoormeubelen maken.

Producten die Orfa Visser bijvoorbeeld als toeleverancier voor deze bedrijven produceert zijn:
Halve bollen, trompetvoeten, tafelpoten, tafelonderstellen, tafelbladen, deksels, bekers, kegels, plantenbakken, zelfdovende prullenbak koppen, lampenkappen, lampbehuizingen, stoelplaten, bolsegmenten, trechters, conussen, kegels, ringen, stoelframes, display’s, bakken, afvalbakken, schalen, klokken, prullenbakken, voetplaten en afdekplaten. Dit alles is o.a. mogelijk in aluminium, staal en RvS.

Voor onze uitgebreide fotogalerie klik hier:
Bekijk de fotogalerie

 

De voordelen van producten voor de meubelindustrie uitbesteden aan Orfa Visser zijn:

  • Vervorming tot maximaal 12 mm dik
  • Vervorming tot maximaal Ø 3000 mm
  • Naadloos ontwerp mogelijk
  • Veel metaalbewerkingen in eigen huis
  • Vervorming van speciale legeringen
  • Eigen gereedschapmakerij
  • Kleine, middelgrote en grote series mogelijk
  • ISO 9001 certificering
  • Dagelijkse leiding nog altijd in handen van de eigenaar
Internationaal toeleverancier
Als vooraanstaand internationaal toeleverancier van de 5 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw vindt Orfa Visser het heel belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met alle gegevens van klanten. Daarom treft u geen namen van relaties op de website aan. In een persoonlijk gesprek kunnen wij eventueel enkele relaties van Orfa Visser toelichten. De relaties van Orfa Visser zijn gevestigd o.a. in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Polen, Letland, Kroatië, Canada, Singapore, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, India en de Verenigde Arabische Emiraten(VAE).

Kwaliteit
Toeleverancier Orfa Visser beschikt over een modern en uitgebreid machinepark waarmee een breed scala van producten geproduceerd worden van hoge kwaliteit.. Diverse algemene en specifieke certificaten voor de organisatie en vakmanschap garanderen de best mogelijke product- en proceskwaliteit. Denk hierbij aan de ISO-certificering om de kwaliteit te waarborgen.

De volgende metaalbewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, mig/mag lassen, tig lassen, punt lassen, plasma lassen, robot lassen, walsen, stampen, robot kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, uithoeken, solderen, afbramen, zagen, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Poeder coaten, natlakken, KTL, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken, stralen, glas parelen, slijpen, polijsten, anodiseren, beitsen & passiveren, balanceren, waterstraal snijden, buigwerk, trommelen, kotteren, gloeien, 3D-lasersnijden en het transport.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, een offerte aanvragen of geïnformeerd worden over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam op +31 (0321) 38 60 00 of per e-mail op verkoop@orfavisser.nl
Print