home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Railbouwkunde

Bouwers van constructies en halffabricaten in de railbouwkunde zijn verplicht aan te tonen dat ze over geschikt vakpersoneel, de benodigde uitrustingen en de noodzakelijke apparatuur voor het bouwen van constructies en halffabricaten beschikken. In dit verband bestaan ook speciale eisen aan de specialistische lasbedrijven. In het kader van een externe controle moet worden aangetoond dat men aan diverse kwalificaties voldoet en over het noodzakelijke lastechnische personeel beschikt.

Klanten van Orfa Visser in de railbouwkunde zijn bijvoorbeeld bedrijven die:
Metro’s bussen, treinen, hogesnelheidstreinen en locomotieven maken, stroomafnemers, perroninrichtingen, airco en motorkoeling systemen voor treinen, railtechniek, rangeertechniek, dak koelsystemen voor railvoertuigen, airco en motorkoeling systemen voor treinen maken.

Producten die Orfa Visser bijvoorbeeld als toeleverancier voor deze bedrijven produceert zijn:
Spoorwielen, behuizingen, kabeldragers, bodems, bolsegmenten, klokranden, zitelementen, grondplaten, duses, spanningschermen, ringen en ventilatorframes maken. Dit alles is o.a. mogelijk in aluminium, staal en RvS.

Voor onze uitgebreide fotogalerie klik hier:
Bekijk de fotogalerie

 

De voordelen van producten voor de railbouwkunde uitbesteden aan Orfa Visser zijn:

  • Vervorming tot maximaal 12 mm dik
  • Vervorming tot maximaal Ø 3000 mm
  • Naadloos ontwerp mogelijk
  • Veel metaalbewerkingen in eigen huis
  • Vervorming van speciale legeringen
  • Eigen gereedschapmakerij
  • Kleine, middelgrote en grote series mogelijk
  • ISO 9001 certificering
  • Dagelijkse leiding nog altijd in handen van de eigenaar
Internationaal toeleverancier
Als vooraanstaand internationaal toeleverancier van de 5 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw vindt Orfa Visser het heel belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met alle gegevens van klanten. Daarom treft u geen namen van relaties op de website aan. In een persoonlijk gesprek kunnen wij eventueel enkele relaties van Orfa Visser toelichten. De relaties van Orfa Visser zijn gevestigd o.a. in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Polen, Letland, Kroatië, Canada, Singapore, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, India en de Verenigde Arabische Emiraten(VAE).

Kwaliteit
Toeleverancier Orfa Visser beschikt over een modern en uitgebreid machinepark waarmee een breed scala van producten geproduceerd worden van hoge kwaliteit.. Diverse algemene en specifieke certificaten voor de organisatie en vakmanschap garanderen de best mogelijke product- en proceskwaliteit. Denk hierbij aan de ISO-certificering om de kwaliteit te waarborgen.

De volgende metaalbewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, mig/mag lassen, tig lassen, punt lassen, plasma lassen, robot lassen, walsen, stampen, robot kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, uithoeken, solderen, afbramen, zagen, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Poeder coaten, natlakken, KTL, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken, stralen, glas parelen, slijpen, polijsten, anodiseren, beitsen & passiveren, balanceren, waterstraal snijden, buigwerk, trommelen, kotteren, gloeien, 3D-lasersnijden en het transport.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, een offerte aanvragen of geïnformeerd worden over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam op +31 (0321) 38 60 00 of per e-mail op verkoop@orfavisser.nl
Print