home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Silobouw

De Silobouw is een branche waarbij ontwerpers van de solo’s niet alleen rekening moeten houden met het product en de producteigenschappen, maar ook met omgevingsfactoren van de exacte locatie, zoals windbelasting, gevaar voor aardbevingen en lokale codes. Dit bepaalt mede de gekozen constructie, het materiaal, de wanddikte, de maten en het type segment. Silobouwers produceren vaak in hun eigen productiehallen de segmenten voor de silo’s. De segmenten worden dan vervolgens op transport gezet per vrachtwagen of zee container naar de eind klant. Op locatie worden de flenzen van de segmenten met bouten aan elkaar bevestigd, waarna de lassers de silo’s aan de binnenzijde hermetisch dichtlassen. Orfa Visser denkt als toeleverancier graag in een vroeg stadium met u mee wat er mogelijk is met de naadloze bewerkingstechnieken die wij in eigen huis verrichten.

Klanten van Orfa Visser in de silobouw zijn bijvoorbeeld bedrijven die:
Silo’s bouwen voor de opslag van drinkwater, afvalwater, zout, beton, graan, maïs, veevoeding, olie, mest, chemicaliën, zetmeelopslag, slibopslag en plastic granulaat.

Producten die Orfa Visser bijvoorbeeld als toeleverancier voor deze bedrijven produceert zijn:
Kegels, trechters, cone, hoppers, kragen, kokers, ringen, bolle schijven, verlopen, zeven, roerwerken en mantels met flenzen. Dit alles is mogelijk in aluminium, staal en RvS.

Voor onze uitgebreide fotogalerie klik hier:
Bekijk de fotogalerie

 

De voordelen van producten voor de silobouw uitbesteden aan Orfa Visser zijn:

  • Vervorming tot maximaal 12 mm dik
  • Vervorming tot maximaal Ø 3000 mm
  • Naadloos ontwerp mogelijk
  • Veel metaalbewerkingen in eigen huis
  • Vervorming van speciale legeringen
  • Eigen gereedschapmakerij
  • Kleine, middelgrote en grote series mogelijk
  • ISO 9001 certificering
  • Dagelijkse leiding nog altijd in handen van de eigenaar
Internationaal toeleverancier
Als vooraanstaand internationaal toeleverancier van de 5 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw vindt Orfa Visser het heel belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met alle gegevens van klanten. Daarom treft u geen namen van relaties op de website aan. In een persoonlijk gesprek kunnen wij eventueel enkele relaties van Orfa Visser toelichten. De relaties van Orfa Visser zijn gevestigd o.a. in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Polen, Letland, Kroatië, Canada, Singapore, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, India en de Verenigde Arabische Emiraten(VAE).

Kwaliteit
Toeleverancier Orfa Visser beschikt over een modern en uitgebreid machinepark waarmee een breed scala van producten geproduceerd worden van hoge kwaliteit.. Diverse algemene en specifieke certificaten voor de organisatie en vakmanschap garanderen de best mogelijke product- en proceskwaliteit. Denk hierbij aan de ISO-certificering om de kwaliteit te waarborgen.

De volgende metaalbewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, mig/mag lassen, tig lassen, punt lassen, plasma lassen, robot lassen, walsen, stampen, robot kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, uithoeken, solderen, afbramen, zagen, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Poeder coaten, natlakken, KTL, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken, stralen, glas parelen, slijpen, polijsten, anodiseren, beitsen & passiveren, balanceren, waterstraal snijden, buigwerk, trommelen, kotteren, gloeien, 3D-lasersnijden en het transport.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, een offerte aanvragen of geïnformeerd worden over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam op +31 (0321) 38 60 00 of per e-mail op verkoop@orfavisser.nl
Print