home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Forceertechniek

Orfa Visser is gespecialiseerd in forceertechniek. Bij ons kunt u terecht voor het maken van kegels, trechters en andere naadloze holle vormen. Of het nu gaat om enkele exemplaren of om grote series, Orfa Visser zorgt voor een korte levertijd in combinatie met hoge kwaliteit.


Naadloos metaal vervormen middels forceren


Op de afdeling forceertechniek van Orfa Visser kunt u terecht voor een heel scala aan forceerproducten van 10 tot 3000 mm. Wij maken ventilatiekappen, onderdelen voor dakventilatoren, aluminium bollen, messing schalen, koperen pauken voor een fabrikant van muziekinstrumenten en diabolorollen voor landbouwmachines en andere installaties. Onze forceurs vervormen niet alleen RVS, staal en aluminium. Wij kunnen ook andere metaalsoorten voor u forceren, zoals lood, titanium, koper, zink en messing.


Met de hand en (vol)automatisch


Naast de middelen voor handforceren en automatisch forceren (CNC), beschikt Orfa Visser ook over een volautomatische productielijn (gerobotiseerd) voor forceertechniek. Deze gerobotiseerde forceertechniek gebruiken we voor grotere series. Omdat er geen mens aan te pas komt, kunnen we doorlopend produceren. Dat betekent korte levertijden. Ook staat een volledig geautomatiseerde forceertechniek garant voor hoge nauwkeurigheid en dus minder uitval.


Orfa Visser gespecialiseerd in forceertechniek  • Forceertechniek is een van onze vijf specialismen.

  • Volautomatisch forceren voor middelgrote en grote series.

  • Betrouwbare, ISO9001 gecertificeerde toeleverancier.

Orfa Visser B.V.

De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten

Telefoon: (0321) 38 60 00
Fax: (0321) 31 69 54

E-mail: verkoop@orfavisser.nl

K.v.K. Lelystad nr. 390257710 BTW nr. NL 001891789B01

Vraag nu een offerte aan
Print