home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Uw instroomconus, van begin tot eind

Orfa Visser kan veel verschillende vormen van metaalbewerking voor u verzorgen. Dankzij een zeer uitgebreid en modern machinepark, evenals gekwalificeerde werknemers, zijn we in staat bijna alle vormen in metaal te vervaardigen. Een instroomconus is hier een voorbeeld van. De diverse onderdelen, maar ook de instroomconus in zijn geheel kan bij Orfa Visser vervaardigd worden.


Hoge kwaliteit halffabrikaten


Bij Orfa Visser beschikken we over een grote klantenkring. Deze klanten zouden we niet tevreden kunnen houden, als we er niet constant mee bezig waren kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om de diverse onderdelen van uw instroomconus of om de conus als geheel, bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Wij leveren al vele jaren metalen halffabrikaten van hoge kwaliteit. De productie van uw instroomconus is bij ons in goede handen.


Om de instroomconus te produceren staat een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. Bewerkingen zoals dieptrekken, lassen, flenswalsen en forceren behoren tot onze specialiteiten en helpen ons een instroomconus van topkwaliteit te ontwikkelen. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Orfa Visser B.V.

De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten

Telefoon: (0321) 38 60 00
Fax: (0321) 31 69 54

E-mail: verkoop@orfavisser.nl

K.v.K. Lelystad nr. 390257710 BTW nr. NL 001891789B01

Vraag nu een offerte aan
Print