home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Langsnaad lassen door Orfa Visser

Bij het lassen van rompen komt de expertise van Orfa Visser naar voren. In deze gevallen maken wij gebruik van langsnaad lassen. Uw rompen worden stevig gelast en de lasnaden worden nadien bewerkt door middel van schuren van de las. De naden zullen hierdoor bijna niet zichtbaar zijn.


Vakmanschap


Langsnaad lassen gebeurt binnen Orfa Visser, net als ander vormen van lassen, door gecertificeerde lassers. Zij bedienen de moderne machines waarmee ze de langsnaad kunnen lassen en kennen de kwaliteitseisen die we aan een perfecte lasnaad stellen. Bij Orfa Visser willen we er namelijk zeker van zijn dat u kunt vertrouwen op uw producten. Producten die we langsnaad lassen, kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt en mogen dus geen slechte naden bevatten.


Meer mogelijkheden


Behalve voor langsnaad lassen kunt u bij Orfa Visser uiteraard ook terecht voor diverse andere lasvormen. Wij zijn bedreven in mig/mag lassen, tig lassen, plasma lassen en ook robotlassen behoort tot de mogelijkheden. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer.

Contactgegevens

Orfa Visser B.V.

De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten

Telefoon: (0321) 38 60 00
Fax: (0321) 31 69 54

E-mail: verkoop@orfavisser.nl

K.v.K. Lelystad nr. 390257710
BTW nr. NL 001891789B01

Vraag nu een offerte aan
Print