home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Mig/mag lassen door specialisten

Lassen is één van de 5 activiteiten bij Orfa Visser. Mig/mag lassen maakt er onderdeel van uit. Bij deze beide vormen van lassen worden gassen gebruikt en wordt gewerkt met een afsmeltende elektrode. Door gebruik te maken van mig/mag lassen zijn er veel verschillende mogelijkheden en de techniek zorgt ervoor dat het laswerk snel kan worden uitgevoerd.


Hoe werkt het?


Bij mig/mag lassen wordt er een constante spanning gebruikt. De techniek behoort tot het elektrisch booglassen. Tijdens het lassen wordt er voortdurend een mechanische draad aangevoerd en ontstaat er een plasmaboog, tussen de draad en het project waar aan gewerkt wordt. Een beschermgas beschermt tijdens het mig/mag lassen het smeltbad. In het geval van mig-lassen gaat het in dit geval om een inert gas. Bij mag-lassen gaat het om een actief gas.


Enkele voordelen


Mig/mag lassen is zeer populair wegens de mogelijkheid tot mechanisatie en het werken met lasrobots. Mig/mag lassen betekent een hoge flexibiliteit en kent een hoge neersmelt. Deze vorm van lassen kent een hoge kwaliteit en is relatief goedkoop.

Contactgegevens

Orfa Visser B.V.

De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten

Telefoon: (0321) 38 60 00
Fax: (0321) 31 69 54

E-mail: verkoop@orfavisser.nl

K.v.K. Lelystad nr. 390257710 BTW nr. NL 001891789B01

Vraag nu een offerte aan
Print