home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Naadloos product

Orfa Visser is al jaren een gewaardeerde leverancier aan onder andere de medische wereld. In deze wereld worden hoge eisen gesteld aan alle apparatuur. Door gebruik te maken van een naadloos product kunnen deze hoge eisen nagestreefd worden.


Waarom naadloos?


In de medische wereld is het van groot belang dat vuil en bacteriën zo weinig mogelijk kans krijgen. Een naadloos product van roestvaststaal heeft de mogelijkheid van een grondige reiniging en geeft vuil en vocht geen kans zich op te hopen.


Bij Orfa Visser zij we in staat uw naadloos product vele vormen te geven. Mede met de hulp van onze moderne CNC machines produceren wij jaarlijks menig naadloos product voor de medische wereld. Wij werken samen met leidende medische bedrijven en kunnen voldoen aan de hoge eisen die in deze branche worden gesteld. Orfa Visser is ISO 9001 gecertificeerd en is op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.


Specialiteiten


Orfa Visser kent naast apparatenbouw nog een viertal specialiteiten. U kunt bij ons ook terecht voor dieptrekken, flenswalsen, forceren en robotlassen. Een naadloos product is voor ons geen enkel probleem.

Contactgegevens

Orfa Visser B.V.

De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten

Telefoon: (0321) 38 60 00
Fax: (0321) 31 69 54

E-mail: verkoop@orfavisser.nl

K.v.K. Lelystad nr. 390257710 BTW nr. NL 001891789B01

Vraag nu een offerte aan
Print