home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Bedrijfsprofiel

Meer dan 90 jaar ervaring!

Innovatie, kwaliteit en levertijd, deze bedrijfsprincipes van de oprichter Wibertus Visser hebben sinds 1925 geleid tot een toonaangevende internationaal gerichte toeleverancier van 5 disciplines. Een deel van onze succesformule is te verklaren vanuit onze oriëntatie en innovatie op de nationale en internationale markten.

Productinnovatie is bij Orfa Visser al jaren een continue proces. Op het 20.000 m2 grote bedrijfsterrein in Dronten, worden met de modernste technologie producten vervaardigd met de hoogst mogelijke kwaliteit.

collage

 

 

ORFA VISSER is goed in vorm

Dit geldt ook voor de in eigen huis goed opgeleide vakmensen. Samen vormen ze ‘het team in vorm‘, een hechte groep gemotiveerde specialisten. Het geldt evenzeer voor de producten die het bedrijf verlaten: metalen die hier hun uiteindelijke vorm hebben gekregen. Hoogwaardige technische producten waarmee Orfa Visser zich een naam heeft verworven als vooraanstaand toeleverancier.

Orfa Visser is als toeleverancier o.a. actief in de volgende branches:

Luchtvaart, Automotive, Bouw, Railbouwkunde, Voedingsindustrie, Medische industrie, Machinebouw , Apparatenbouw, Klimaattechniek, Ventilatietechniek, Verlichtingindustrie, Meubelindustrie, Bulk Handling, Filtratietechniek, Landbouw, Tuinbouw, Silobouw, Tankbouw.

Orfa Visser levert aan de volgende landen:

orfavisser-world

Print