home button

OFFERTE AANVRAGEN

Brochure download

DE EN
0321 38 60 00
Mail ons
Slide background
Slide background
Slide background

Kwaliteit

Kwaliteit

Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit kunnen alleen gewaarborgd worden als de logistieke productiebesturing volledig geautomatiseerd is. Orfa Visser maakt hiervoor al sinds 1996 gebruik van een ERP systeem waarin alle zaken vanaf een offerte aanvraag t/m de financiële afhandeling in verwerkt worden.

Kwaliteitscontroles tijdens het productieproces zijn bij Orfa Visser de normaalste zaak. Via een eigen kwaliteitbewakingssysteem kunt u als opdrachtgever aangeven hoe hoog “de lat” moet liggen. Hierbij worden tevens controles en gemeten parameters vastgelegd. Voor levering aan o.a. de vliegtuig- en auto-industrie worden strenge controles uitgevoerd op de processen. De producten worden steekproefsgewijs gecontroleerd op maatvoering. De gegevens worden allemaal vastgelegd in meetrapporten. En u kunt als klant aangeven welke certificaten meegeleverd dienen te worden.


Shop Floor Control Grafische Planning

Leverbetrouwbaarheid

Als toeleverancier van 5 verschillende disciplines staat de juiste levertijd aan onze klanten altijd centraal. De huidige trend van lean manufacturing dwingt industriële productiebedrijven zoals Orfa Visser tegen zo laag mogelijke kosten en zo kort en betrouwbaar mogelijke levertijden een scala aan uiteenlopende orders flexibel te verwerken. Het maken van een goede planning is niet eenvoudig, maar het bewaken, bijsturen en bijhouden van het plan tijdens de uitvoering is nog veel moeilijker.

Orfa Visser verschaft zijn vakmensen op de werkvloer inzicht in de door hem of haar uit te voeren werkzaamheden middels shopfloorcontrol. Deze wordt gevoed vanuit de grafische planning in ons uitgebreide ERP systeem. Vanuit de grafische planning kan automatisch de medewerker ingepland worden op prioriteit. Hiernaast is het mogelijk om via hetzelfde computerscherm de uren te boeken op betreffende orders. Tevens melden onze vakmensen bewerkingen gereed. Ook onze verkoopafdeling kan direct de doorstroming volgen.

Door middel van real-time productieplanning worden onze doorlooptijden inzichtelijker en is er sneller bij te sturen waardoor onze klanten van de afgesproken levertijd op aan kunnen.
Print